w

SHANTOM
Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών
Σμάρω Στεφανίδου-Λήδα Shantala
Τριπόλεως 35Α , 152 31 Κ. Χαλάνδρι
τηλ. 210-6717529


ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Βρείτε το χώρο των ονείρων σας.
Οργανώστε τα σεμινάρια, τα μαθήματα και τις εκδηλώσεις σας στο Shantom

Εξωτερική άποψη του κτιρίου

Σας καλούμε να στεγάσετε σε εμάς τα μαθήματά σας, τις εκδηλώσεις σας, τα σεμινάρια σας. Διαθέτουμε 3 αίθουσες διαφορετικών μεγεθών, μεγάλης αισθητικής ποιότητας με όλες τις προδιαγραφές για ορθή άσκηση και εξαιρετική ενέργεια, σε ένα υπέροχο κτίριο πολιτισμού μέσα στο πράσινο και το κυριότερο, δίπλα στο μετρό Χολαργός.

Πατήστε εδώ για λεπτομερή περιγραφή του κτιρίου - ξενάγηση με φωτογραφίες και πανοραμικό βίντεο 360 μοιρών!


Ισόγεια αίθουσα Επάνω αίθουσα κάτω αίθουσα

Όλες οι αίθουσες έχουν δυνατότητες διαφορετικού φωτισμού, είτε έντονου είτε διακριτικού, ή ακόμα "ατμοσφαιρικού", με σποτάκια. Τις ώρες της μέρας, οι βαριές μπλε βελούδινες κουρτίνες στην κάτω αίθουσα και τα αδιαφανή στόρια στην επάνω επιτρέπουν να έχετε όσο ήλιο θέλετε, ενώ στην κάτω αίθουσα μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτισμό κυριολεκτικά στα μέτρα σας!
Διατίθενται επίσης ειδικά στρωματάκια για γιόγκα, γυμναστική, Πιλάτες κλπ... από μη-τοξικό οικολογικό υλικό, με ειδική υφή για να μη γλυστράει, καθώς και ασορτί μαξιλαράκια. Επίσης μπάλες γυμναστικής διαμέτρου 65 και 75 εκ. και σετ βαράκια 1,5 κιλών.
Οι χώροι προσφέρονται προς ενοικίασιν για παραστάσεις, μαθήματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων,διαλέξεις, προβολές. Επίσης για πρόβες χορευτικών, μουσικών και θεατρικών ομάδων.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ SHANTOM ENOIKIAZONTAI ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

 

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, νοικιάζουμε αίθουσες τις μέρες και ώρες που δεν υπάρχουν τα δικά μας μαθήματα. Τηλεφωνήστε μας για να βρούμε μαζί κάποια κατάλληλη ημέρα και ώρα για σας.

Στις 30 Ιουνίου τα μαθήματα τελειώνουν. Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το Shantom προσφέρει τις αίθουσες και γενικά τους χώρους του, μεμονωμένα είτε όλο το κτίριο μαζί, για να διοργανώσετε τις δραστηριότητές σας: άσκηση, πρόβες, σεμινάρια κτλ..., σε τιμές πολύ δροσερές και καλοκαιρινές. Είμαστε δίπλα σε στάση μετρό, κι όμως η πόλη μοιάζει να είναι πολύ μακριά, καθώς οι αίθουσες κοιτάζουν σε πράσινους κήπους, και η άσκησή σας θα γίνεται με ηχητική υπόκρουση το κελάηδημα των πουλιών. Τηλεφωνήστε στη γραμματεία για περισσότερες πληροφορίες ή δώστε το μήνυμα σε όποιον νομίζετε πως ενδιαφέρεται!

 

Ενοικιαζόμενοι χώροι:

1). Ισόγεια αίθουσα/θέατρο (75-80 τ.μ., με ταβάνι 5,5 μέτρα!)
2). Άνω αίθουσα (50 τ.μ.)
3). Καθιστικό-χώρος γραφείων (50 τ.μ. χρήσιμος χώρος)
4). Κάτω αίθουσα (35 τ.μ.)

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
  • αντιολισθητικά χαλάκια τύπου γιόγκα-Pilates
  • μαξιλαράκια
  • μπάλες γυμναστικής
  • βαράκια
  • Ηχοσύστημα CD στην ισόγεια αίθουσα, CD player στην επάνω και την κάτω
  • καθαρισμός του χώρου
  • οθόνη προβολής
  • η επάνω έχει και κλιματισμό, οι άλλες είναι πολύ δροσερές
Διατίθενται με επιπλέον χρέωση:

έως 100 καρέκλες

   Απαιτείται μια μικρή προκαταβολή με την κράτηση
Τηλεφωνήστε μας στο 210-6717529 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα και πείτε μας τι ακριβώς χρειάζεστε και πότε, για να σας δώσουμε προσφορά τιμής.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
Aναζήτηση Χορηγιών για την αποπεράτωση του Πολιτιστικού Κτιρίου
Τελευταία ενημέρωση της σελίδας: 1 Αυγούστου 2015